Friskvård hos oss

Kroppen har under årtusenden utvecklats för fysisk aktivitet. Det är därför inte konstigt att våra kroppar ofta reagerar negativt på våra stillasittande arbeten.


Företag och friskvård, en lönsam relation!


Personalkostnaden är i de flesta förekommande fall den individuellt största kostnadsposten i ett företag. Det är allmänt känt att en sundare livsstil bland personalen leder till en bättre produktivitet, mindre sjukfrånvaro, högre arbetskapacitet samt ett allmänt bättre välmående.


Det är i vetenskapliga studier bevisat att företaget också mår bättre om medarbetarna regelbundet motionerar.


Flertalet oberoende undersökningar påvisar att inte bara sjukfrånvaron minskar utan att även produktiviteten ökar hos de företag som investerar i företagshälsovård.


En studie bland kontorspersonal visar att produktiviteten sjunker med mellan 45-50 procent under arbetsdagens sista timmar bland de medarbetare som inte regelbundet motionerar. Detta innebär att man som arbetsgivare förlorar upp till en timme per anställd och dag.


Företag som ger sin personal möjligheten till träning och ett hälsosammare liv, kan alltså förvänta sig en stor förtjänst tillbaks.


Naturligtvis finns det ett flertal olika sätt att satsa på personalens friskvård, allt efter ambition och önskemål med satsningen. I vårt utbud av olika träningsaktiviteter hittar du säkert något som inte bara kommer att vara bra för dig, ni kommer även att ha roligt under tiden! Den viktigaste faktorn för att träningen skall kunna utvecklas från tillfällighet till självklarhet.


Nya regler angående skatteavdrag för träning/friskvård: Kortpris upp till 6000 kronor är numera helt att betrakta som avdragsgill kostnad.
Observera att vårt gym har öppet 24 timmar per dygn för att det ska passa alla kategorier av arbetstagare, exempelvis olika skiftarbeten.


Är ni flera som vill träna hos oss kan du som företagare få mängdrabatt vid köp av flera gymkort.

Kontakta oss

Du når oss på 0410-439 10 eller info@worldclasstrelleborg.se